МИЛЕВ ООД - Производство на мебели и врати, Велико Търново

Велико Търново, ул. Димитър Буйнозов 4

www.milevood.com

Брой преглеждания на фирмата: 3850

Милев ООД е създадена през 2001 год. с основна дейност дървообработване, производство на изделия от дърво и мебелното производство, интериорни и външни врати. Милев ООД произвежда висококачествени детайли и заготовки за предприятия от мебелната промишленост, строителството, други дървообработващи предприятия, както и готови изделия за клиенти на едро от страната и ...Виж повече
ПРОИЗВОДСТВО > ВРАТИ И ДОГРАМИ > МИЛЕВ ООД - Производство на мебели и врати, Велико Търново

Описание

Милев ООД е създадена през 2001 год. с основна дейност дървообработване, производство на изделия от дърво и мебелното производство, интериорни и външни врати.
Милев ООД произвежда висококачествени детайли и заготовки за предприятия от мебелната промишленост, строителството, други дървообработващи предприятия, както и готови изделия за клиенти на едро от страната и чужбина. Около 25 - 30% от продукцията (детайли и готови изделия) е предназначена за износ главно за Италия и Великобритания. Останалите 70-75 % от производството ни е за български клиенти.
Фирмата разполага със съвременни машини с компютърно управление, които са нужни за производство на мебелни детайли от масивна дървесина. Дружеството инвестира в изграждането и утвърждаване на система за управление на качеството ISO 9001: 2008, с оглед повишавани нивото на обслужване на клиентите.  
Производственият цех и склада на компанията се намират в град Велико Търново

Прочети повече