Митническа агенция ЕМ & ЕЛ ООД

Пловдив, ул. Кукленско шосе 32 А

www.emandel.bg

Брой преглеждания на фирмата: 5363

Митническа агенция "ЕМ & ЕЛ" е създадена през 1995 г. в град Пловдив с основна дейност оформяне на митнически документи, представителство пред митници и други държавни институции, спедиторски и логистични услуги. Притежаваме офис, намиращ се на територията на "Митнически Терминал" - Пловдив, оборудван с модерна комуникационна и компютърна техника и ... Виж повече
ДРУГИ > ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ > Митническа агенция ЕМ & ЕЛ ООД

Описание

Митническа агенция “ЕМ & ЕЛ” е създадена през 1995 г. в град Пловдив с основна дейност оформяне на митнически документи, представителство пред митници и други държавни институции, спедиторски и логистични услуги.

Притежаваме офис, намиращ се на територията на “Митнически Терминал” - Пловдив, оборудван с модерна комуникационна и компютърна техника и изградена връзка с Агенция Митници за електронно подаване на документи. Имаме офис и във Варна, чрез който предлагаме същите услуги, свързани с транспорт по вода. 

”ЕМ & ЕЛ” ООД управлява склад под митнически контрол тип А и временен склад, намиращ се в близост до Митница Пловдив, в който могат да бъдат складирани стоки, включително и такива, изискващи съхранение при отрицателни температури. 

Като официално упълномощен партньор на Международен панаир Пловдив можем да предложим на

Прочети повече