"Мотор - филтър - Радинов" ООД | Производство на филтърни елементи, Добрич

гр. Добрич, ул. Войнишка, №32

motor-filter.com

Брой преглеждания на фирмата: 2706

"Мотор-филтър - Радинов" ООД работи от 1992г. и произвежда въздушни, маслени, горивни и хидравлични филтърни елементи. Фирмата е единствена в България, произвеждаща хидравлични филтри. Както стари, така и нови клиенти от цялата страна работят с фирмата, устояла на промените в търсенето на пазара. През целия производствен процес се измерва и ... Виж повече
ПРОИЗВОДСТВО > ФИЛТЪРНИ ЕЛЕМЕНТИ > "Мотор - филтър - Радинов" ООД | Производство на филтърни елементи, Добрич

Описание

"Мотор-филтър - Радинов" ООД работи от 1992г. и произвежда въздушни, маслени, горивни и хидравлични филтърни елементи. Фирмата е единствена в България, произвеждаща хидравлични филтри. Както стари, така и нови клиенти от цялата страна работят с фирмата, устояла на промените в търсенето на пазара.
През целия производствен процес се измерва и наблюдава спазването на технологичните характеристики на елемента. При заявяване на неусвоен филтърен елемент се доставя мостра и елемента се модифицира по процедура за 72 часа, като се изготвя инструменталната екипировка за усвояване и внедряване в производството, като се вписва в каталога. Клиентите знаят и разчитат на нашето отзоваване при изработването на качествени филтърни елементи.
Заявените филтърни елементи се произвеждат с качествени материали, като полиуретан, филтърна хартия, ламарина и упътнители.
Нямаме недоволни клиенти, върнати филтърни елементи - рекламации. Водят се

Прочети повече