"Мултимедия.БГ" ЕООД | Мултимедийна техника под наем, Варна

гр.Варна, ул.Генерал Гурко, №13 вх.В ет.1 ап.57

Брой преглеждания на фирмата: 934

Ако сте от Варна и се нуждаете от мултимедийна, конферентна или презентационна техника, то имате нужда от услугите на Мултимедия.БГ ЕООД. Адресът им в морската столица е улица Генерал Гурко № 13. Към тях може да се обърнете при нужда от всякакъв вид техника, независимо дали Ви трябва лаптоп, плазмен ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ЕЛЕКТРОТЕХНИКА > "Мултимедия.БГ" ЕООД | Мултимедийна техника под наем, Варна

Описание

Ако сте от Варна и се нуждаете от мултимедийна, конферентна или презентационна техника, то имате нужда от услугите на Мултимедия.БГ ЕООД. Адресът им в морската столица е улица Генерал Гурко № 13.

Към тях може да се обърнете при нужда от всякакъв вид техника, независимо дали Ви трябва лаптоп, плазмен монитор, микрофон или проектор. Служителите във фирмата са отговорни и коректни. Те се отнасят с внимание към всеки клиент. Стриктно спазват поетите срокове и уговорени цени за услугите, които предоставят. На тях може да разчитате в трудните за Вас мигове. Те са гъвкави и мобилни и ще се съобразят с Вас за дата и час на предаване на техниката.

При презентацията на нов проект, книга или дори филм, трябва да мислите за това какво и как ще кажете, а не дали лаптопът ще Ви предаде в най-неподходящия момент.

При Мултимедия БГ. ЕООД бъгове няма, защото всичката налична техника минава месечни прегледи.