Недялка ООД - Ремонтни услуги, Стара Загора

Стара Загора, Новозагорско шосе 1

www.nedyalka.eu

Брой преглеждания на фирмата: 4442

Недялка ООД е основана в гр. Стара Загора и се е специализирала в извършване на ремонтна дейност на електродвигатели , трансформатори ,помпи , компресори и други машини. Предлага пълно обслужване на електромоторите, както и решения на всеки проблем свързан с електрозадвижванията в собствената си база или на място. Фирмата разполага ... Виж повече
УСЛУГИ > РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ > Недялка ООД - Ремонтни услуги, Стара Загора

Описание

Недялка ООД е основана в гр. Стара Загора и се е специализирала в извършване на ремонтна дейност на електродвигатели , трансформатори ,помпи , компресори и други машини. Предлага пълно обслужване на електромоторите, както и решения на всеки проблем свързан с електрозадвижванията в собствената си база или на място.

    Фирмата разполага със собствена база, най-добрите специалисти, транспорт , подемна техника и лаборатория за високо волтови изпитания .

  • 365 дни в годината, 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието.
  • напълно оборудван сервиз
  • квалифицирани специалисти

    Фирмата предлага също нови и втора употреба електродвигатели и водни помпи, редуктори, честотни преобразуватели. Има издаден сертификат за работа с взривозащитени двигатели.

    Недялка ООД разширява своята дейност като става представител и сервизен партньор за България на фирма Polinar Plastic Pipe

Прочети повече