"Нюанс 61 ЕООД" | Работно облекло, София

гр.София, жк.Люлин 2, бл.261 - цех за работни облекла

nuans61.com

Брой преглеждания на фирмата: 4954

Нюанс-61 ЕООД е специализирана в производството на работно облекло. От самото си създаване до днес тя се стреми да усъвършенства непрекъснато своята продукция, като разработва нови модели, които отговарят на изискванията на БДС и европейските норми. Платовете и материaлите използвани при изработката на облеклата имат спецификация от производителите. Нюанс 61 ...Виж повече
МАГАЗИНИ > МАГАЗИНИ - ОБЛЕКЛА > "Нюанс 61 ЕООД" | Работно облекло, София

Описание

Нюанс-61 ЕООД е специализирана в производството на работно облекло. От самото си създаване до днес тя се стреми да усъвършенства непрекъснато своята продукция, като разработва нови модели, които отговарят на изискванията на БДС и европейските норми. Платовете и материaлите използвани при изработката на облеклата имат спецификация от производителите.

Нюанс 61 ЕООД предлага на своите клиенти:

АБОТНИ И ПРАХОЗАЩИТНИ ОБЛЕКЛА

Клиенти, използващи нашите работни облекла: Есте Пропъртис, БиЕмЕс Продъкшън, Мобексперт, Делфос Дизайн, Братя Чичеклиеви и др.

МЕДИЦИНСКИ И ХИРУРГИЧЕСКИ ОБЛЕКЛА

Клиенти, използващи нашите медицински облекла: Правителствена болница, Втора Градска болница, Общинска болница Петрич, МБАЛ Св. Анна, ОН Клиник и др.

ОБЛЕКЛА ЗА РЕСТОРАНТИ И ХОТЕЛИ

Клиенти, използващи нашите облекла за ресторанти и хотели: ШЕРАТОН СОФИЯ, ХОТЕЛ БАЛКАН, РАДИСОН САС ГРА

Прочети повече