Нюстрой ЕООД - Търговия с отпадъци и скрап, Средец

Средец, Промишлена зона - Дюлевско шосе

Брой преглеждания на фирмата: 4896

Фирма Нюстрой ЕООД е създадена през 2006г. с основна дейност търговия с отпадъци и скрап. През 2007г получава собствен Лиценз за търговия с ОЧЦМ. Във връзка с промените в Закона за управление на отпадъците "Нюстрой" ЕООД разкрива площадка в гр. Средец, обл. Бургас, Промишлена зона- Дюлевско шосе. На дружеството е ... Виж повече
УСЛУГИ > УТИЛИЗАЦИЯ НА ОТПАДЪЦИ > Нюстрой ЕООД - Търговия с отпадъци и скрап, Средец

Описание

Фирма Нюстрой ЕООД е създадена през 2006г. с основна дейност търговия с отпадъци и скрап. През 2007г получава собствен Лиценз за търговия с ОЧЦМ.

Във връзка с промените в Закона за управление на отпадъците „Нюстрой” ЕООД разкрива площадка в гр. Средец, обл. Бургас, Промишлена зона- Дюлевско шосе. На дружеството е издаден Разрешителен документ от РИОСВ гр. Бургас през 2013г., който позволява търговията с отпадъци от черни и цветни метали /ОЧЦМ/, излезли от употреба МПС/ИУМПС/, НУБА, електрическо и електронно оборудване, и др. дейности от разрешителното.

Фирмата предлага и собствен специализиран транспорт за изкупуване на отпадъците от място на клиента. Дружеството притежава и пътна помощ за извозване на ИУМПС. На клиентите се издават Удостоверения за сваляне от отчет на предаденото МПС. Фирмата има и разрешителни за Автоморга.

„Нюстрой” ЕООД изкупува от физически и юридически лица хартия, пластмаса, найлон, П

Прочети повече