Норд Интериор - Интериорен дизайн, Пловдив

Пловдив, ул. Оборище 10А

www.nordinterior.com

Брой преглеждания на фирмата: 5577

С помощта на студио Nord имате възможността да създадете стилен, практичен и модерен дизайн на интериора в дома и офиса. Можете да се обърнете към нас и за да ви предложим един добре обмислен, красив и идеен дизайн за вашето заведение, хотел или магазин. По желание на клиента можем да ... Виж повече
УСЛУГИ > ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН > Норд Интериор - Интериорен дизайн, Пловдив

Описание

С помощта на студио Nord имате възможността да създадете стилен, практичен и модерен дизайн на интериора в дома и офиса. Можете да се обърнете към нас и за да ви предложим един добре обмислен, красив и идеен дизайн за вашето заведение, хотел или магазин. По желание на клиента можем да се заемем с изпълнението на цялостното ни предложение, с помощта на подизпълнители, с които работим от години.

Така от боядисване и шпакловане, поставяне на подова настилка, изработване на корпусна и мека мебел, до предложения за избора на бялата техника, както и декорациите, които да допълват уюта на избраният от вас дизайн. При нас можете да поръчате още мивки, батерии, ел.уреди на фирма "TЕКА”, матраци на „ЕЛИТЕ”. Предлагаме и ел.уреди на  ARISTON, INDEZIT, GORENJE, CONEGLIANO, FABER и др.

Заповядайте в нашия офис, където ще Ви консултираме както за мебели по поръчка, така и за вътршен дизайн.