"Шарабански" | Нотариална кантора, Варна

гр. Варна, бул. „Владислав Варненчик“, №110

notariusvarna.bg

Брой преглеждания на фирмата: 5110

Нотариална кантора Шарабански работи от 09.09.1998 година под ръководството на Нотариус Огнян Шарабански, вписан в регистъра на Нотариалната камара под номер 147, с район на действие Районен съд - град Варна. Анализирайки внимателно нотариалните производства и нуждите на нашите клиенти и с оглед максимално бързото и качествено обслужване, ние, екипът ... Виж повече
ЮРИСТИ > НОТАРИУС > "Шарабански" | Нотариална кантора, Варна

Описание

Нотариална кантора Шарабански работи от 09.09.1998 година под ръководството на Нотариус Огнян Шарабански, вписан в регистъра на Нотариалната камара под номер 147, с район на действие Районен съд – град Варна.

Анализирайки внимателно нотариалните производства и нуждите на нашите клиенти и с оглед максимално бързото и качествено обслужване, ние, екипът на Нотариална кантора Шарабански, се вслушваме във Вашите желания и се стараем да поддържаме максимално ниво на нотариалните услуги в град Варна.

С течение на годините, Нотариална кантора Шарабански значително усъвършенства функционалността и бързината на услугите си, запазвайки и надграждайки екипа си.

Работно време

Понеделник – Петък: 09:00 -17:00 

Почивни дни: събота, неделя и официални празници