Нов дом 1 - Агенция за недвижими имоти, Варна

Варна, бул. Владисвал варненичк 81

www.novdom1.bg

Брой преглеждания на фирмата: 4117

"Нов дом 1" е фирма, осигуряваща високо професионално съдействие при покупко продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, гарантираща на клиента максимална сигурност и спокойствие по време и след сключване на сделката. Благодарение на високо-квалифицирания ни екип от брокери и юристи, ние се стараем да предлагаме на нашите клиенти ...Виж повече
УСЛУГИ > НЕДВИЖИМИ ИМОТИ > Нов дом 1 - Агенция за недвижими имоти, Варна

Описание

"Нов дом 1" е фирма, осигуряваща високо професионално съдействие при покупко продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, гарантираща на клиента максимална сигурност и спокойствие по време и след сключване на сделката. Благодарение на високо-квалифицирания ни екип от брокери и юристи, ние се стараем да предлагаме на нашите клиенти най-изгодните и сигурни предложения на пазара в различните му сегменти. Ако имате затруднения с продажбата или покупката на даден имот просто се свържете с нас. Ние ще ви осигурим бърза и точна консултация и ще се постараем да разрешим вашия проблем.


Стабилните позиции на фирмата сред силната конкуренция в бранша се дължат на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение.

Ние разполагаме с богата база- данни от оферти за имоти в България, включваща предложения от целия спектър на п

Прочети повече