НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ - Мебелни салони

Пловдив, бул. Санкт Петербург 48

www.novdombg.com

Брой преглеждания на фирмата: 4392

Създадена през 1992 година, търговската верига мебелни салони "НОВ ДОМ - СИМЕОНОВ" расте с класическа прецизност и изискана неповторимост, които всеки ценител ще открие в богатата гама мебели. Мебели за всеки вкус, за всяка необходимост и предназначение. Нашата мисия е да придадем характер и неповторимост на вашия дом. Представяме Ви ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > МЕБЕЛИ > НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ - Мебелни салони

Описание

Създадена през 1992 година, търговската верига мебелни салони „НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ” расте с класическа прецизност и изискана неповторимост, които всеки ценител ще открие в богатата гама мебели. Мебели за всеки вкус, за всяка необходимост и предназначение.

Нашата мисия е да придадем характер и неповторимост на вашия дом. Представяме Ви хармония и стил, изтъкани от стара традиция, както и нестандартни решения с цвят и светлина в духа на модерното и актуалното.

В духа на името си и изпълнявайки мисията си, за Вас са отворили врати 6 просторни и гостоприемни мебелни салона на територията на България – в гр. София, в Пловдив, Варна в Плевен, Бургас. Нашите висококвалифицирани специалисти ще Ви помогнат да направите най-добрия избор, отговарящ на възможностите на Вашия дом и изискванията на Вашия вкус.

Представените и предлагани мебели и аксесоари за дома са производство на доказани на европейския и свето

Прочети повече