ОМЕГА - Агенция за недвижими имоти

Бургас, пл. Баба Ганка 5

www.omegareal.com

Брой преглеждания на фирмата: 3740

Агенция ОМЕГА е създадена през 1996г. с основен предмет на дейност посредничество при покупко-продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти на територията на българското южно Черноморие. През 1998 Омега става член на НСНИ - Национално Сдружение Недвижими Имоти и пълноправен член на Международната асоциация за недвижими имоти - ...Виж повече
УСЛУГИ > НЕДВИЖИМИ ИМОТИ > ОМЕГА - Агенция за недвижими имоти

Описание

АгенцияОМЕГА е създадена през 1996г. с основен предмет на дейност посредничество при покупко–продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти на територията на българското южно Черноморие.

През 1998 Омега става член на НСНИ – Национално Сдружение Недвижими Имоти и пълноправен член на Международната асоциация за недвижими имоти - FIABCI.

 ОМЕГА предлага за продажба апартаменти в жилищни сгради - готови и в процес на стоителство; апартаменти във ваканционни комплекси от затворен тип;  къщи; вили; офиси; магазини; складови площи; терени за жилищно, вилно и промишлено строителство, земеделски земи, хотели и почивни бази.

Основните принципи, на които се опира дейността на нашата компания, са прозрачни взаимоотношения с клиенти и партньори, отговорност към работата и професионализъм, запазване конфиденциалност и друга информация касаеща клиента и партньора.

Служи

Прочети повече