OptimalRentals.net

Варна, Бизнес център Евксиноград

www.optimalrentals.net ; www.optimal-yacht-charter.com

Брой преглеждания на фирмата: 3714

Нашият дългогодишен опит, умения и доброжелателен персонал може да Ви помогне при организацията на екзотичен яхт чартър, наем на луксозна вила или апартамент. Можем професионално да ви консултираме в избора на яхта, екипаж, дестинация, маршрут и да ви асистираме във всички аспекти свързани с яхт чартъри или наем на ваканционни ...Виж повече

Описание

Нашият дългогодишен опит, умения и доброжелателен персонал може да Ви помогне при организацията на екзотичен  яхт чартър, наем на луксозна  вила или  апартамент. Можем професионално да ви консултираме в избора на яхта, екипаж, дестинация, маршрут и да ви асистираме във всички аспекти свързани с  яхт чартъри или наем на  ваканционни имоти.

OptimalRentals.net и Трием БГ ЕООД предоставят на Ваше разположение селекция от  яхти/имотина конкурентни цени и изгодни условия за резервация, които могат да бъдат комплектовани с професионален екипаж, възможности за тиймбилдинг и водни спортове.

Нашата цел е да гарантираме спокойствие при всяко ваканционно наемане, ние се грижим за всички детайли, за да можете вие да се отпуснете и да се насладите на преживяването.

С цел повече удобство

Прочети повече