Пауерскрийн-България ООД - Преработка на инертни материали, Бургас

Бургас, ж.к. Победа, ул. Чаталджа 3

www.powerscreen-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 4987

Пауерскрийн-България ООД, гр. Бургас съществува като юридическо лице от 1998 г. и за няколко години успя да извоюва позицията на пазарен лидер в областта на предлагането на мобилни и стационарни инсталации за преработка на инертни материали. Към настоящия момент имаме доставени в страната над 230 нови и над 30 употребявани ... Виж повече
МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ > МАШИНИ ЗА ПРЕРАБОТКА > Пауерскрийн-България ООД - Преработка на инертни материали, Бургас

Описание

 Пауерскрийн-България ООД, гр. Бургас съществува като юридическо лице от 1998 г. и за няколко години успя да извоюва позицията на пазарен лидер в областта на предлагането на мобилни и стационарни инсталации за преработка на инертни материали. Към настоящия момент имаме доставени в страната над 230 нови и над 30 употребявани машини.


Основната дейност е продажба, гаранционен и след-гаранционен сервиз на високотехнологично оборудване за обработка на инертни материали. Фирмата извършва проектиране и изпълнение на технологични линии за пресевни, трошачни и трошачно-пресевни системи, същевременно с изготвяне на икономически анализ и финансова обосновка на проекта. Доставяме резервни части и консумативи за трошачни и пресевни инсталации.

В момента фирмата е много добре позната сред ръководителите на предприятията, в сферата на добива и преработката на инертни материали в страната и е с отлични позиции в бранша.

Услуги

Прочети повече