PIERLUCCI - Мъжка мода, Кюстендил

Кюстендил, ул. Соволски път 46

www,pierlucci-onlinestore.com

Брой преглеждания на фирмата: 11535

PIERLUCCI е водеща българска марка в сферата на мъжката мода. Магазините от веригата са разположени в 8 различни града в страната - София, Варна, Добрич, Стара Загора, Петрич, Сандански, Пазарджик и Кюстендил. До края на годината предстои откриването на нови обекти, с които брандът ще затвърди лидерските си позиции. За ... Виж повече
МОДА > МЪЖКА МОДА > PIERLUCCI - Мъжка мода, Кюстендил

Описание

PIERLUCCI е водеща българска марка в сферата на мъжката мода. Магазините от веригата са разположени в 8 различни града в страната – София, Варна, Добрич, Стара Загора, Петрич, Сандански, Пазарджик и Кюстендил. До края на годината предстои откриването на нови обекти, с които брандът ще затвърди лидерските си позиции.

 

За създаването на дрехите се използват изключително висококачествени тъкани от най-реномираните производители в Европейската общност. Независимо дали ще се спрете на casual или elegant линия, ще останете приятно очаровани от разнообразието на модели, които следват световните модни тенденции, като в същото време запазват неподражаемия стил на PIERLUCCI.

 

PIERLUCCI е любимата марка на мъжете, които имат усещане за стил.