Поли - Недвижими имоти, Благоевград

Благоевград, ул. Вл. Черноземски 26

www.polyrealestatebg.com

Брой преглеждания на фирмата: 3844

АГЕНЦИЯТА Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2013 ГОД. НИЕ ГРАДИМ СВОЯ АВТОРИТЕТ НА ОСНОВАТА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА, КОРЕКТНИЯ ПОДХОД И ИНДИВИДУАЛНАТА РАБОТА С КЛИЕНТА. ДЕТАЙЛНО ПОЗНАВАЙКИ ПАЗАРА, НАЛАГАМЕ СВОИТЕ ВИСОКИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА КОМПЕТЕНТНО И КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. СТАБИЛНИТЕ ПОЗИЦИИ НА ФИРМАТА СРЕД СИЛНАТА КОНКУРЕНЦИЯ В БРАНША СЕ ДЪЛЖАТ НА ДОБРАТА ОРГАНИЗАЦИЯ И СТРУКТУРИРАНЕ НА ... Виж повече
УСЛУГИ > НЕДВИЖИМИ ИМОТИ > Поли - Недвижими имоти, Благоевград

Описание

АГЕНЦИЯТА Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2013 ГОД. НИЕ ГРАДИМ СВОЯ АВТОРИТЕТ НА ОСНОВАТА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА, КОРЕКТНИЯ ПОДХОД И ИНДИВИДУАЛНАТА РАБОТА С КЛИЕНТА. ДЕТАЙЛНО ПОЗНАВАЙКИ ПАЗАРА, НАЛАГАМЕ СВОИТЕ ВИСОКИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА КОМПЕТЕНТНО И КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. СТАБИЛНИТЕ ПОЗИЦИИ НА ФИРМАТА СРЕД СИЛНАТА КОНКУРЕНЦИЯ В БРАНША СЕ ДЪЛЖАТ НА ДОБРАТА ОРГАНИЗАЦИЯ И СТРУКТУРИРАНЕ НА ДЕЙНОСТТА, СПАЗВАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНА ЕТИКА, ТОЧНО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОТРЕБНОСТИТЕ И ОЧАКВАНИЯТА НА КЛИЕНТИТЕ И ТЯХНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ. НИЕ НЕ БРОИМ НАШИТЕ КЛИЕНТИ - НИЕ БРОИМ НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ.

АГЕНЦИЯ “ПОЛИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ” ИЗВЪРШВА ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПРИ: ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТТА НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ, МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ, РЕКЛАМА, КОНСУЛТИРАМЕ И СЪДЕЙСТВАМЕ В ИЗБОРА ВИ НА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ПРИ ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМ ИМОТ. РАБОТАТА С НАС ВИ ГАРАНТИРА КОРЕКТНОСТ, СИГУРНОСТ И ОТЛИЧЕН ИЗБОР НА ИМОТ.