Профил Груп - Дограма, щори, врати, София

София, жк. Белите Брези, бул. Гоце Делчев 37

www.profil-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 3807

От своето създаване досега Профил Груп / Profile Group / се стреми да бъде водеща компания в своя силно конкурентен бранш. Ние вярваме, че в основата на една бизнес организация са хората - както клиентите, така и служителите. Полагаме упорит труд и постоянство в най-важния за нас ресурс - служителя. ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА > Профил Груп - Дограма, щори, врати, София

Описание

От своето създаване досега Профил Груп / Profile Group / се стреми да бъде водеща компания в своя силно конкурентен бранш. Ние вярваме, че в основата на една бизнес организация са хората - както клиентите, така и служителите. Полагаме упорит труд и постоянство в най-важния за нас ресурс - служителя. Постоянството е водещо за постигане на високите ни цели, а именно високо квалифицирани, ефективни и гъвкави служители. Ние знаем, че доволен клиент се постига само с добър и качествен екип. 

През годините се научихме да инвестираме в ноу-хау, в по-модерно техническо оборудване и квалифицирани служители. Знаем, че това е голяма съставна част от цялата формула за постигане на високо качество. Друга част, която умеем с отличен е подбора на висококачествени материали и консумативи влагани в производството. 

Прочети повече