"Промишлена Енергетика Варна" АД | Производство на парни и водогрейни котли, Варна

гр. Варна, бул. 3ти март, №9

pe-vn.com

Брой преглеждания на фирмата: 4280

Основната дейност на "Промишлена Енергетика - Варна" АД обхваща производството на парни и водогрейни котли на течно, газово и твърдо гориво в т.ч. биомаса, на ел.енергия и различни комбинации между тях. Предлагаме също така маслоподгревателни котли, генератори за горещ въздух, промишлени бойлери, резервоари за въздух, вода и горива, спомагателно оборудване ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > КОТЛИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И РАДИАТОРИ С НЕЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАГРЯВАНЕ > "Промишлена Енергетика Варна" АД | Производство на парни и водогрейни котли, Варна

Описание

Основната дейност на “Промишлена Енергетика – Варна” АД обхваща производството на парни и водогрейни котли на течно, газово и твърдо гориво в т.ч. биомаса, на ел.енергия и различни комбинации между тях. Предлагаме също така маслоподгревателни котли, генератори за горещ въздух, промишлени бойлери, резервоари за въздух, вода и горива, спомагателно оборудване за котли и др.

Освен това “Промишлена Енергетика – Варна” АД извършва монтаж и ремонт на котли, отоплителни инсталации, технически тръбопроводи, промишлени газови инсталации, пуск, настройка и сервизно обслужване на горелки на течно и газово гориво.

Огромният производствен опит на ръководните и изпълнителски кадри и добрата техническа въоръженост на производствените екипи са гаранция за спазване на всички изисквания за качество при проектирането, разработката, производството, монтажа и обслужването на съоръженията.

Работно време

Понеделник - Петък: 08:00 - 17:00 

Събота - Неделя: почивни дни