Рада-Т-Колеви ООД - Търговия с обувки, Велико Търново

Велико Търново, ул. Никола Габровски 76

www.rada-shoes.com

Брой преглеждания на фирмата: 3069

Фирма Рада-Т-Колеви ООД е основана през 2005г. с основен предмет на дейност внос и износ, търговия на едро и дребно с обувки, дамски чанти, аксесоари и др. През 2006 година тя става официален представител на немската марка за обувки ARA и австрийската марка Legero. Те са едни от водещите производители ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ОБУВКИ И ЧАНТИ > Рада-Т-Колеви ООД - Търговия с обувки, Велико Търново

Описание

Фирма Рада-Т-Колеви ООДе основана през 2005г. с основен предмет на дейност внос и износ, търговия на едро и дребно с обувки, дамски чанти, аксесоари и др.

През 2006 година тя става официален представител на немската марка за обувки ARA и австрийската марка Legero. Те са едни от водещите производители на обувки в Европа. Фирмите ARA и Legero отдават най-голямо значение на качеството, високият технологичен стандарт, разноообразието на модели и изработка, използване на екологично чисти кожи и материали.

 

Фирма Рада-Т-Колеви ООД участва в различни панаири и изложения. 
През 2007 година беше наградена със Златен медал и Диплома Експонат „Есенно-зимна колекция дамски обувки АРА” за представянето си на Пролетен панаир 2007 в гр. Пловдив.

В следствие на големия интерес и търсене на марките в цялата страна, през 2008 година , фирма Рада-Т-Колеви ООД се разширява

Прочети повече