Renco.bg - Сглобяеми сгради и халета, Варна

Варна, ул. Кестен 14, вход В, офис 2

www.renco.bg

Брой преглеждания на фирмата: 3965

Renco.bg предлага сглобяеми жилищни, индустриални сгради и халета от Glass-Reinforced Polymer (GRP). Материалите и технологията на монтаж се разработват вече 20 години, но са нови за България. Нашата цел е да въведем и популяризираме този тип сглобяеми къщи и сглобяеми конструкции на българския пазар. Те се отличават с висока енергийна ... Виж повече

Описание

Renco.bg предлага сглобяеми жилищни, индустриални сгради и халета от Glass-Reinforced Polymer (GRP).

Материалите и технологията на монтаж се разработват вече 20 години, но са нови за България. Нашата цел е да въведем и популяризираме този тип сглобяеми къщи и сглобяеми конструкции на българския пазар.

Те се отличават с висока енергийна ефективност, не замърсяват околната среда, сглобяват се бързо, лесни са за поддръжка и до 95% от материала може да се използва за нова сграда след демонтаж. Освен това с тях може да се реализира всеки архитектурен проект.

 

Екипът ни се състои от специалисти с богат професионален опит в различни сфери: архитекти, проектанти, строители, интериорни дизайнери, брокери на недвижими имоти. Заедно създаваме и построяваме вашия дом или сградата, която ви е необходима.

Съвсем кратките срокове за сглобяване ни позволяват да отделим достатъчно време на предварителнат

Прочети повече