Ресторант На Върха

София, Обзор 71

www.restaurantnavarha.com

Брой преглеждания на фирмата: 5811

Създаден преди 18 години, ресторант На Върха съчетава неповторима панорамна гледка към града, с уюта, топлината на българското гостоприемство, с вкусни гозби от българската и европейската кухня и романтичен дух. А всеки петък, събота и празник предлагаме на нашите гости незабравимо и весело ВИП БЕНД ШОУ жива музика в най ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Ресторант На Върха

Описание

Създаден преди 18 години,  ресторант На Върха съчетава неповторима панорамна гледка към града, с уюта, топлината на българското гостоприемство, с вкусни гозби от българската и европейската кухня и романтичен дух. А всеки петък, събота и празник предлагаме на нашите гости незабравимо и весело ВИП БЕНД ШОУ жива музика в най разнообразни стилове според вашето настроение.

Заради красивата просторна морава, през летните дни в ресторант На върха гостите могат да се насладят на планински въздух и зеленина, а през студените зимни дни ресторантът разполага с два салона (за пушачи и непушачи), където има две камини и детски кът. Капацитетът на ресторанта е 100 места, на зимната градина - 60 места.

Нашите гости ще бъдат любезно обслужени от екип от професионалисти, които знаят как да ви накарат да се почувстват На Върха на удоволствието! Ще се радваме да ви посрещнем!