Rodimex - Бои и лакове

Пловдив, кв. Коматево, ул. Захаридово 46А - Пловдив Юг

www.rodimexbg.com

Брой преглеждания на фирмата: 3609

"Rodimex" е търговска компания, която успя да завоюва значим дял на пазара на интериорни и фасадни бои, универсални водоразредими бои, лазурни и PU лакове, PVC и ALU строителни профили, акрилни и силиконови бои, мрежи от фибростъкло за топлоизолации, тапети, мазилки и др. в силно конкурентна среда най-вече благодарение на доброто ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > БОИ И ЛАКОВЕ > Rodimex - Бои и лакове

Описание

"Rodimex" е търговска компания, която успя да завоюва значим дял на пазара на интериорни и фасадни бои, универсални водоразредими бои, лазурни и PU лакове, PVC и ALU строителни профили, акрилни и силиконови бои, мрежи от фибростъкло за топлоизолации, тапети, мазилки и др. в силно конкурентна среда най-вече благодарение на доброто име на своите продукти, гъвкавата си търговска политика, професионалния подход на своите служители към всеки клиент, както и с динамичното развитие на предлагания асортимент според изискванията на пазара.


В България фирмата притежава складова и магазинна мрежа основно в Пловдив и София, както и широка дистрибуторска мрежа из цялата страна. Дружеството осъществява и координира дейността си чрез модерно оборудвани търговска база и офис в Пловдив.
Във всички търговски обекти в страната поддържаме оптимални складови наличност

Прочети повече