Росал - Интериорни и входни врати, Бургас

Бургас, ул. Цар Симеон I 38

www.vrati-rosal.com

Брой преглеждания на фирмата: 3709

"Росал" Бургас е директен вносител на широка гама от интериорни и входни врати на конкурентни цени. Благодарение на успешната си фирмена политика успяваме да се реализираме на пазара като надежден и качествен бизнес партньор. С изградената си дистрибуторска мрежа в цяла България се налагаме като един от основните вносители на ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ВРАТИ > Росал - Интериорни и входни врати, Бургас

Описание

"Росал" Бургас е директен вносител на широка гама от интериорни и входни врати на конкурентни цени. Благодарение на успешната си фирмена политика успяваме да се реализираме на пазара като надежден и качествен бизнес партньор. С изградената си дистрибуторска мрежа в цяла България се налагаме като един от основните вносители на врати в България.

Благодарение на богатия асортимент от стилни интериорни и входни врати в различни цветове и модели, "Росал" Бургас Ви помага да намерите практично и оригинално интериорно решение за Вашия дом или офис.

Основното предимство, което имаме, е постоянна складова наличност, разнообразие от цветове, модели и размери, качествено и бързо обслужване.

Работно време

пон-пет: 09:00-18:00 ч.
събота:   10:00-13:30 ч.
неделя:   почивен ден