РУМЕН ЙОРГОВ И Н ООД - Алуминиева и PVC дограма, Русе

Русе, бул. Липник 133а

www.rumenjorgov.com

Брой преглеждания на фирмата: 3035

Фирма РУМЕН ЙОРГОВ И Н ООД е българска компания, правоприемник на създадената през 1993г. ЕТ "Румен Йоргов". Днес фирмата е специализирана за проектиране, изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади и фасадни обшивки. Всеки произведен продукт е строго индивидуален и цели да задоволи предпочитанията и стила на ...Виж повече
ПРОИЗВОДСТВО > ИЗРАБОТКА НА АЛУМИНИЕВА И PVC ДОГРАМА > РУМЕН ЙОРГОВ И Н ООД - Алуминиева и PVC дограма, Русе

Описание

Фирма РУМЕН ЙОРГОВ И Н ООД е българска компания, правоприемник на създадената през 1993г. ЕТ „Румен Йоргов”. Днес фирмата е специализирана за проектиране, изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади и фасадни обшивки.

Всеки произведен продукт е строго индивидуален и цели да задоволи предпочитанията и стила на клиента от проекта до изпълнението му. От стартирането на бизнеса до сега са направени множество сгради в град Русе и страната.

 

Фирмата ни работи само с качествени материали, произведени от водещи фирми в бранша като PVC профили на фирма REHAU, алуминиеви профили на фирма SCHUECO, ЕТЕМ, ALUMIL, REYNAERS. Също така ние разполагаме и работим с високотехнологично оборудване URBAN.

Фирмата има множество завършени проекти в страната, и като разрастваща дейността си компания, планира да се реализира в Европа и света.

Нашата цел е да доставяме продукти и услуги, задоволявайки както

Прочети повече