Салон за красота Мелисса, София

София, жк. Обеля 2, ул. Дмитрий Лихачов 31А

Брой преглеждания на фирмата: 3132

Салон Мелисса предлага на клиентите си разнообразни висококачествени услуги, направени от професионалисти, с продукти на утвърдени брандове. Освен пълния набор от услуги, които може да предложи едно студио за красота, фризьорски салон за красота Мелисса предлага 3-месечни курсове по фризьорство. Курсът включва 100 часа теория и 200 часа практика, разпределени ...Виж повече
УСЛУГИ > САЛОНИ ЗА КРАСОТА > Салон за красота Мелисса, София

Описание

Салон Мелисса предлага на клиентите си разнообразни висококачествени услуги, направени от професионалисти, с продукти на утвърдени брандове. 
 

Освен пълния набор от услуги, които може да предложи едно студио за красота, фризьорски салон за красота Мелисса предлага 3-месечни курсове по фризьорство. Курсът включва 100 часа теория и 200 часа практика, разпределени в удобно за вас време. Цената на курса е 1 000 лв., като крайната сума може да се плати и на изплащане.

Удостоверението за завършилите се издава от Професионална гимназия по фризьорство и козметика "Княгиня Евдокия". Удостоверенията са с МОН и мокър печат. Важат в България, ЕС и САЩ.
 

Фризьорски салон "Мелисса" предлага и курс по маникюр - с UV и акрилен гел със продължителност от месец и половина . Теорията и практиката се провеждат в салона, след което се провежда се изпит пред учител (квестор) от професионалната държ

Прочети повече