"Pearl" | Салон за красота, София

гр. София ул. Екзарх Йосиф, №67

salonpearl.bg

Брой преглеждания на фирмата: 3322

Салон "Pearl" е модерно и уютно оборудванo козметично студио, което отваря врати през 2007г. От създаването си досега се стремим да постигаме резултати както по отношение на външния вид, така и по отношение на вътрешното спокойствие на нашите посетители. За тази цел им предлагаме приятелска атмосфера, гъвкаво работно време, безплатна ... Виж повече
УСЛУГИ > САЛОНИ ЗА КРАСОТА > "Pearl" | Салон за красота, София

Описание

Салон "Pearl" е модерно и уютно оборудванo козметично студио, което отваря врати през 2007г. От създаването си досега се стремим да постигаме резултати както по отношение на външния вид, така и по отношение на вътрешното спокойствие на нашите посетители. За тази цел им предлагаме приятелска атмосфера, гъвкаво работно време, безплатна консултация и анализ на състоянието на кожата и разбира се –  пълен набор от козметични услуги.

Каталогът на студио “Pearl” включва както традиционните терапии и процедури за лице и тяло като почистване на лице, оформяне на вежди, кола маска, професионален грим и др., така и иновативни методи за преодоляване на възникнали проблеми с кожата на лицето и тялото като фотоепилация, фотоподмладяване, RF лифтинг за лице и тяло, кавитация, вакуумен масаж и др. За да покажем на клиентите ни, че са важни за нас, ежемесечно им подаряваме промоционални пакети.

В козметично студио &

Прочети повече