"Ка - Ес консулт" | Счетоводна кантора, Варна

гр. Варна, бул. 8-ми Приморски полк, №128

ka-eskonsult.bg

Брой преглеждания на фирмата: 2844

Екипът на счетоводна кантора "КА-ЕС консулт" ООД e заедно от 1999г. и работи като външно специализирано предприятие за комплексно счетоводно обслужване и правно-административни услуги, осигуряващ обезпечаване на финансово управленските потребности на предприятията. Стремим се да предоставим пълна и гарантирана защита на интересите на своите клиенти и благодарение на взаимно постигнатите ... Виж повече
УСЛУГИ > СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ > "Ка - Ес консулт" | Счетоводна кантора, Варна

Описание

Екипът на счетоводна кантора „КА-ЕС консулт“ ООД e заедно от 1999г. и работи като външно специализирано предприятие за комплексно счетоводно обслужване и правно-административни услуги, осигуряващ обезпечаване на финансово управленските потребности на предприятията.

Стремим се да предоставим пълна и гарантирана защита на интересите на своите клиенти и благодарение на взаимно постигнатите успехи, си спечелихме признанието „добър партньор“. Ние Ви предлагаме експертна подкрепа при започването, развитието и успеха на вашия бизнес.

От самото начало счетоводна кантора „КА-ЕС консулт“ ООД работи с необходимия специализиран финансово-счетоводен, правен и ТРЗ софтуер. Разполагаме и с всички съвременни комуникационни средства и поддържаме добра комуникация, по удобен за клиента начин като му представяме бързи отговори и информация.

За качественото и пълно счетоводно обслужване, за пълната и гарантирана защита на интер

Прочети повече

Работно време

Понеделник - Петък: 08:00 - 17:00 

Събота - Неделя: затворено