"Орион РГ" ООД | Счетоводна Къща, Бургас

гр. Бургас, ул. Ал. Стамболийски, №7

skorionrg.bg

Брой преглеждания на фирмата: 4148

Счетоводна Къща Орион РГ ООД извършва счетоводни услуги от 1994г. насам. Ние работим с широк спектър от клиенти, както български фирми, така и чуждестранни, с разнообразни казуси и интересна политика. Те разчитат на нас за компетентната, бърза и отговорна работа. Стараем се да изградим отбор с нашите клиенти, с които ... Виж повече
УСЛУГИ > СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ > "Орион РГ" ООД | Счетоводна Къща, Бургас

Описание

Счетоводна Къща Орион РГ ООД извършва счетоводни услуги от 1994г. насам. Ние работим с широк спектър от клиенти, както български фирми, така и чуждестранни, с разнообразни казуси и интересна политика. Те разчитат на нас за компетентната, бърза и отговорна работа.

Стараем се да изградим отбор с нашите клиенти, с които да успяваме да се справим, както с ежедневните въпроси, така и с казусни ситуации изискващи висока квалификаци и опит, които нашия екип притежава.

Екипът на Счетоводна Къща Орион РГ ООД, начело с управител Радостина Господинова, включва опитни счетоводители, компетентен одитор с дългогодишна практика и адвокат – експерт по данъчно законодателство. Също така, предлагаме пълно посредничество при проверки и ревизии от НАП, НОИ, Инспекция по труда и всички данъчни институции в страната. Накратко – всичко, което Ви е  необходимо за пълно счетоводно обслужване.

Ние не само Ви предлагаме обслужване от счетово

Прочети повече