"Прециз" | Счетоводна къща, София

гр.София, бул.Евлоги и Христо Георгиеви, №85, ет.3

preciz.bg

Брой преглеждания на фирмата: 4552

Счетоводна къща Прециз стартира своята дейност през 1994 г. като компания, специализирана в осъществяването на счетоводни услуги и данъчни консултации. От 2004 г. е редовен член на Асоциацията на Специализираните Счетоводни Предприятия в България. Ориентирани сме към високи стандарти за качество, заложени в самата технология на нашата работа. Дългогодишният ни ... Виж повече
УСЛУГИ > СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ > "Прециз" | Счетоводна къща, София

Описание

Счетоводна къща Прециз стартира своята дейност през 1994 г. като компания, специализирана в осъществяването на счетоводни услуги и данъчни консултации. От 2004 г. е редовен член на Асоциацията на Специализираните Счетоводни Предприятия в България. Ориентирани сме към високи стандарти за качество, заложени в самата технология на нашата работа.

Дългогодишният ни професионален опит ни е позволил да разработим и внедрим система на вътрешен контрол, която постоянно се развива и усъвършенства. Нейната многостепенност гарантира нисък риск на услугите, които предлагаме. Конфиденциалността при аутсорсинга е един от най-важните критерии при подбора на доставчик на счетоводни услуги. Клиентът доверява служебна информация, която не подлежи на разгласяване. Ние осъзнаваме това и стриктно спазваме изискванията за конфиденциалност.

Счетоводна къща Прециз предлага цялостно счетоводно обслужване. Счетоводните услуги, коит

Прочети повече

Работно време

Понеделник: 08:30 - 17:30

Вторник: 08:30 - 17:30

Сряда: 08:30 - 17:30

Четвъртък: 08:30 - 17:30

Петък: 08:30 - 17:30

Събота: почивен ден

Неделя: почивен ден