"СЕЛЕКТ БГ" | Недвижими имоти и почивки, Велико Търново

гр. Велико Търново, ул. Цанко Церковски, №15

selectbg.net

Брой преглеждания на фирмата: 1462

Агенция СЕЛЕКТ БГ е специализиран посредник при сделки с недвижими имоти в гр.Велико Търново и региона. Нашият млад, опитен и амбициозен екип Ви гарантира коректност, компетентно мнение и съвет, лоялност и сериозно отношение. Офисът ни се намира в центъра на гр. Велико Търново, срещу хотел Конкорд. Предлагаме най - актуалните ... Виж повече
УСЛУГИ > АГЕНЦИИ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ > "СЕЛЕКТ БГ" | Недвижими имоти и почивки, Велико Търново

Описание

Агенция СЕЛЕКТ БГ е специализиран посредник при сделки с недвижими имоти в гр.Велико Търново и региона.

Нашият млад, опитен и амбициозен екип Ви гарантира коректност, компетентно мнение и съвет, лоялност и сериозно отношение.

Офисът ни се намира в центъра на гр. Велико Търново, срещу хотел Конкорд. Предлагаме най – актуалните и атрактивни оферти на пазара ( ПРОДАВА и ПОД НАЕМ ), имаме изградени партньорства с клиенти и сътрудници в страната и чужбина, което гарантира динамично предлагане и значително по - голям шанс за реализиране на успешни сделки.

СЕЛЕКТ БГ предлага също и луксозни вили под наем за почивка и забавление, елегантно обзаведени  апартаменти за нощувки в град Велико Търново, ваканционни апартаменти под наем в ски, морски и голф курорти.

Разполагаме с актуална информация за Бизнес имоти ( ПРОДАВА и ПОД НАЕМ ), предлагаме възможности за инвестиция, консултантски, адвокатски и счетоводни услуги, застраховки

Прочети повече

Работно време

Понеделник: 09:00 -18:00

Вторник: 09:00 -18:00

Сряда: 09:00 -18:00

Четвъртък: 09:00 -18:00

Петък: 09:00 -17:00 

Събота: Затворено

Неделя: Затворено