Семеен хотел Амфибия, Приморско

Приморско, ул. Бриз

www.hotelamfibia.com

Брой преглеждания на фирмата: 3196

Семеен хотел "Амфибия" се намира в централната част на гр.Приморско и е един от най-предпочитаните в нашия град, посещаван от много гости от страната и чужбина. Изграден в стила на модерната архитектура, хотелът съчетава комфорт, удобство и уют. Разположен е само на 5 минути от "Северния плаж" и на 10 ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Семеен хотел Амфибия, Приморско

Описание

Семеен хотел "Амфибия" се намира в централната част на гр.Приморско и е един от най-предпочитаните в нашия град, посещаван от много гости от страната и чужбина.

Изграден в стила на модерната архитектура, хотелът съчетава комфорт, удобство и уют. Разположен е само на 5 минути от "Северния плаж" и на 10 минути от "Южния плаж". Хотелът разполага с 18 двойни стаи и 6 апартамента с възможност за допълнителни легла. Всички стаи разполагат със собствен санитарен възел, интернет, телевизор, кабелна телевизия, климатик, пожаро и звукоизвестителна система. Всяка стая има тераса, от която по-ранобудните могат да станат свидетели на красивите изгреви над прекрасния град Примосрко. 

Бистрото разполага с 60 места и предлага разнообразно меню, съчетаващо националната българска кухня със средиземноморските традиции в кулинарията, рибни деликатеси, разнообразни вина и спиртни напитки. 

За гости

Прочети повече