Семеен хотел Аврамов, Видин

Видин, ул. Цар Александър II 63

www.hotelavramovvidin.com

Брой преглеждания на фирмата: 3781

Хотел "Аврамов" се намира на входната артерия на Видин, на 50 м от р. Дунав и на 500 м от административния център. Хотелът е ново строителство, проектиран и изпълнен с всички възможни съвременни технологии, съчетаващи най-добрите традиции на хотелския бизнес. Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Семеен хотел Аврамов, Видин

Описание

Хотел "Аврамов" се намира на входната артерия на Видин, на 50 м от р. Дунав и на 500 м от административния център.

Хотелът е ново строителство, проектиран и изпълнен с всички възможни съвременни технологии, съчетаващи най-добрите традиции на хотелския бизнес. Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, интернет - WiFi и кабелен, централно отопление и климатизация.


Ресторантътпредлага високо оценена кухня, включително дунавска риба и влашка рибена чорба, достойни да бъдат опитани. Десертите са собствено производство с отлични вкусови и естетични качества. За празници се разработват специални менюта.

Подходящ е за тържества, презентации и събирания по различни поводи. Разполагаме с Flip-Chart, мултимедия, мултимедиен екран, плазмен телевизор с вход за включване на лаптоп.


Удобства и стил на достъпни цени - това е концепцията н

Прочети повече