"Капитанови" | Семеен хотел, Китен

гр.Китен, ул.Илия Бояджиев, №10

Брой преглеждания на фирмата: 628

Почивните дни в Китен ще са разкошно, особено ако изберете да отдъхнете в комфортният Семеен хотел Капитанови. Той се намира на улицата на лятното кино и предлага място за настаняването на двадесет и пет души. От къщата лесно ще достигнете до главната улица, намираща се на двадесет метра. Близо е ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > "Капитанови" | Семеен хотел, Китен

Описание

Почивните дни в Китен ще са разкошно, особено ако изберете да отдъхнете в комфортният Семеен хотел Капитанови. Той се намира на улицата на лятното кино и предлага място за настаняването на двадесет и пет души. 

От къщата лесно ще достигнете до главната улица, намираща се на двадесет метра. Близо е и до двата разкошни плажа – СЕВЕРНИЯТ е на шест-седем минути, а ЮЖНИЯТ – на четири-пет. Локацията ще Ви осигури и лесен достъп до пощата, автогарата и множество магазини и заведения в околността.

За комфортът Ви тук ще се грижат различни по площ и капацитет стаи, радващи се на луксозно обзавеждане. Предлагани биват СТАИ С ДВЕ, ТРИ и ЧЕТИРИ МЕСТА с различни конфигурации на леглата, така че да отговорят на нуждите и изискванията Ви. На разположение също така са АПАРТАМЕНТ с КУХНЕНСКИ БОКС, както и СТУДИО.

Много от помещения имат КЛИМАТИК. Ще разчитате на КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, както и на Wi-Fi ИНТЕРНЕТ. Ще имате възможността и сами да приготвяте хра

Прочети повече