Семеен хотел "При Балто", с. Баня

с. Баня, ул. Трета

www.pribalto.com

Брой преглеждания на фирмата: 3285

Вдъхновени от магията на село Баня, ние създадохме две фамилни къщи (възрожденски с просторен вътрешен двор, изцяло реновирани), в които сме съхранили традицията и автентичния дух на българския фолклор, съчетани с всички съвременни удобствата и истинско топло отношение. Това не е просто хотел, а място, където ще се почувствате като ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Семеен хотел "При Балто", с. Баня

Описание

   Вдъхновени от магията на село Баня, ние създадохме две фамилни къщи (възрожденски с просторен вътрешен двор, изцяло реновирани), в които сме съхранили традицията и автентичния дух на българския фолклор, съчетани с всички съвременни удобствата и истинско топло отношение. Това не е просто хотел, а място, където ще се почувствате като у дома си и ще се насладите на пълноценната почивка.

 

Двете фамилни къщи разпогат с общо 25 легла, разпределени в 7 двойни стаи, 2 тройни и един апартамент с 2 двойни стаи и хол с разтегателен диван и кухненски бокс. Всяка стая е направена със собствен неповторим стил в духа на българската традиция, като същевременно е с отделен санитарен възел и телевизор с кабелна.

През прозореца на дневната на апартамента се разкрива най-невероятната гледка към ски курорта и величествения хребет на Пирин планина.

 

    На Ваше разположение са битова механа с 25 места, тер

Прочети повече