СИТЕЛА ГОЛД - Бижутерия, Пловдив

Пловдив, ул. Отец Паисий №15

www.sitelagold.com

Брой преглеждания на фирмата: 3489

Основана през 1999г. фирма Ситела Голд става лидер в търговията на златни бижута, скъпоценни камъни и часовници на известни швейцарски марки. Бижутата, които предлагаме, съчетават комфорта на класиката, подчертават индивидуалния стил, линии създадени да задоволят и най-капризния вкус. Това са модели с нежни гравюри, естествени камъни и иновативни материали вдъхновени ...Виж повече
МАГАЗИНИ > БИЖУТЕРИЯ > СИТЕЛА ГОЛД - Бижутерия, Пловдив

Описание

Основана през 1999г. фирма Ситела Голд става лидер в търговията на златни бижута, скъпоценни камъни и часовници на известни швейцарски марки. Бижутата, които предлагаме, съчетават комфорта на класиката, подчертават индивидуалния стил, линии създадени да задоволят и най-капризния вкус. Това са модели с нежни гравюри, естествени камъни и иновативни материали вдъхновени от природата. Бутикът ни е място, където си топло посрещнат, можеш да разгледаш новите модни предложения и с лекота да потънеш в света на лукса.

Ситела Голд е изключителен представител в Пловдив на фирма Гюлиян, която е с многогодишен опит в сервизното обслужване и търговията на маркови швейцарски и японски часовници. Марки на производители с висок авторитет в световен мащаб. Марките часовници които предлагаме са с прецизна точност, функционалност и съвременен дизайн. Ще накарат времето да придобие нов смисъл за вас, да бъдете забележителни и неотразими.

Работно време

Понеделник - Събота:
10:00 - 18:00