Солид Ко Бг АД - Производство на месни продукти, Варна

Варна, ул. Райко Даскалов 53А

www.yaneff.bg

Брой преглеждания на фирмата: 3688

Фирма Солид Ко Бг АД е създадена през 1994г. с основна дейност производство на консервирани месни продукти, както и храни за домашни любимци. Компанията осъществява активна търговска дейност на вътрешния и международния пазар, като изнася продукцията си в Европейските страни и Русия. През всички изминали години ние създадохме успешни търговски ...Виж повече
ПРОИЗВОДСТВО > МЕСНИ ПРОДУКТИ > Солид Ко Бг АД - Производство на месни продукти, Варна

Описание

Фирма Солид Ко Бг АД е създадена през 1994г. с основна дейност производство на консервирани месни продукти, както и храни за домашни любимци.

Компанията осъществява активна търговска дейност на вътрешния и международния пазар, като изнася продукцията си в Европейските страни и Русия. 

През всички изминали години ние създадохме успешни търговски марки като Menu и Фамилна +, подарихме на децата любимият им и превърнал се в лидер на пазара пастет „Макс и Мориц” като особено се гордеем с търговската марка Yaneff. Нашите продукти са съвкупност от висок професионализъм, изключително прецизен подбор на висококачествени суровини и подправки, приготвени по най-добрите рецепти.