"Стопер" | Системи за слънчево затопляне на вода, Пловдив

гр. Пловдив, бул. Марица, №140

stoperbg.com

Брой преглеждания на фирмата: 5171

Стопер е частна компания, която активно следва развитието на новите технологии, свързани със системите за слънчево затопляне на вода с вакуумни тръби. Отсъстието на високо качество при по-евтините колектори за нагряване на водата в повечето развити страни доведе до развитието на новите технологии за системи със слънчеви колектори. Стопер работи, ... Виж повече
УСЛУГИ > ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ > "Стопер" | Системи за слънчево затопляне на вода, Пловдив

Описание

Стопер е частна компания, която активно следва развитието на новите технологии, свързани със системите за слънчево затопляне на вода с вакуумни тръби.

Отсъстието на високо качество при по-евтините колектори за нагряване на водата в повечето развити страни доведе до развитието на новите технологии за системи със слънчеви колектори.
Стопер работи, за да развие продукт с високо качество и ефективност, подходящ за предлагане на чуждестранния пазар. Ние вярваме, че имаме огромен потенциал в западния пазар за качествени колектори с вакуумни тръби на добри и конкурентни цени.

Нашите слънчеви нагреватели са проектирани с висока ефективност и лесно надежно опериране с тях. Всеки регион има различни изисквания и температурни климатични особености и затова ние сме готови да изработим по поръчка продукта, който е подходящ за нуждите на вашия локален пазар съобразен с особеностите на климата.