SWAROVSKI - Бижутерия, София

София, бул. Цариградско шосе 115

www.swarovski.com

Брой преглеждания на фирмата: 4771

През 1895, Даниел Сваровски, изобретател и новатор от Бохемия, се премества във Ватенс, Австрия, с новото си изобретение - машина за рязане и полиране на кристали за бижутерията. Това поставя началото на истинска революция за света на модата и марката Swarovski се превръща в световния водещ производител на прецизно шлфовани ... Виж повече
МАГАЗИНИ > БИЖУТЕРИЯ > SWAROVSKI - Бижутерия, София

Описание

През 1895, Даниел Сваровски, изобретател и новатор от Бохемия, се премества във Ватенс, Австрия, с новото си изобретение – машина за рязане и полиране на кристали за бижутерията.

Това поставя началото на истинска революция за света на модата и марката Swarovski се превръща в световния водещ производител на прецизно шлфовани кристали за мода, бижутерия, а отскоро за осветление, архитектура и интериор.

Днес компанията все още е семейна и се управлява от 5-то поколение членове на семейство Сваровски с 25 000 служители в 120 държави по света.

Фирма „ВИЛ ЕООД” е официален представител на Swarovski за България и притежава 7 бутика и и няколко мултибранд магазина.