Терасист ООД - Компютърни системи, Карлово

Карлово, ул. Гурко 8

www.rozabg.com

Брой преглеждания на фирмата: 5031

Фирма Терасист ООД е основана през 1997 година. Своята дейност започва с продажба на компютърни системи и периферия. Става дилър на DTK Computer, OKI, Toshiba, UMAX и продължава да е такъв и до днес. Започва да работи с всички представители на по-големи вносители на компютри и офис-техника на водещи производители ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ > Терасист ООД - Компютърни системи, Карлово

Описание

Фирма Терасист ООД е основана през 1997 година. Своята дейност започва с продажба на компютърни системи и периферия. Става дилър на DTK Computer, OKI, Toshiba, UMAX и продължава да е такъв и до днес. Започва да работи с всички представители на по-големи вносители на компютри и офис-техника на водещи производители в света като Comel Soft, Argus, Most, Asbis, Tornadoи др. Започва да извършва услугата окабеляване.

През 1998г. започва нова дейност - доставка на Интернет. В същото време започва да се занимава с бизнес-софтуер. Става търговски представител на Бонев Софт - лидер на счетоводните продукти в България, а по-късно и на Омега-Софт, чиито продукти са насочени към ТРЗ сектора.

И до сега компютърните системи, доставката на Интернет и бизнес-софтуера са основните дейности на фирмата.

В края на 2000-та го

Прочети повече