"Тиара" | Хотел, Добрич

гр. Добрич, ул. Дойран, №7

bg-bg.facebook.com/pg/tiaradobrich/about

Брой преглеждания на фирмата: 1662

Хотел Тиара е най-новият хотел в град Добрич. Отвори врати през декември 2016 година. Хотелът предлага настаняване в 2 единични, и 18 двойни стаи, разположени на два етажа. Луксозните, комфортно обзаведени и модерно оборудвани стаи в хотела Ви позволяват да съчетаете грижите за Вашия бизнес с приятен престой и редица ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > "Тиара" | Хотел, Добрич

Описание

Хотел Тиара е най-новият хотел в град Добрич. Отвори врати през декември 2016 година.

Хотелът предлага настаняване в 2 единични, и 18 двойни стаи, разположени на два етажа. Луксозните, комфортно обзаведени и модерно оборудвани стаи в хотела Ви позволяват да съчетаете грижите за Вашия бизнес с приятен престой и редица развлечения.

На партера са разположени Лоби Барът и рецепцията. Хотелът е разположен на самия център на Добрич. В непосредствена близост се намира етнографския комплекс "Стария Добрич", голям обществен паркинг, салон за красота, гостилница, сладкарница, много магазини, банки и заведения.

Стаите разполагат с климатик, телевизор и кабелна телевизия, безплатен Wi-Fi интернет в целия хотелски комплекс. На разположение на гостите на хотела е безплатен паркинг.