Тим-Н ЕООД - Електроинсталации, Стара Загора

Стара Загора, кв. Железник, ул. Загорка 13

www.tim-n.com

Брой преглеждания на фирмата: 3144

Фирма "ТИМ - Н" ЕООД е в сферата на електроизграждането и електроенергетиката вече над 12 години. Нашата организация разполага с високо квалифицирани специалисти в областта на силно и слабо токовите електро инсталации. Едно от нещата, с които се гордеем изключително много, е удовлетвореността на нашите клиенти, свързана с изпълнение на ... Виж повече
УСЛУГИ > ЕЛЕКТРОУСЛУГИ И ИНСТАЛАЦИИ > Тим-Н ЕООД - Електроинсталации, Стара Загора

Описание

Фирма „ТИМ – Н” ЕООД е в сферата на електроизграждането и електроенергетиката вече над 12 години. Нашата организация разполага с високо квалифицирани специалисти в областта на силно и слабо токовите електро инсталации.

       Едно от нещата, с които се гордеем изключително много, е удовлетвореността на нашите клиенти, свързана с изпълнение на всички предварително поставени в договора клаузи, както и на винаги точното изпълнение на пусковите срокове на конкретните обекти.

Главните насоки за развитие на "ТИМ- Н" ЕООД са свързани с развитието на електроенергийния сектор и използваните там нови технологии и материали. За тази цел персоналът на фирмата непрекъснато проучва и внедрява най-новите технологии и материали.

  Политиката на фирмата е подчинена изцяло на стремежа към непрекъсно удовлетворение на изискванията, нуждите и очакванията на инвеститорите и у

Прочети повече