"ТиС Трейдинг България" ООД | Опаковъчни материали, София

гр. София, ул. Александър Малинов, №87

ts-ltd.com

Брой преглеждания на фирмата: 4623

Фирма ТиС Трейдинг България ООД e ексклузивен представител на повече от 19 фабрики, които са водещи производители в Турция и Европа с различен предмет на дейност. ТиС Трейдинг България ООД предлага висококачествени пощенски пликове, всякакъв вид фирмени формуляри с и без дизайн на клиента, специализирани бланки и всякакъв тип документи, ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ОПАКОВКИ > "ТиС Трейдинг България" ООД | Опаковъчни материали, София

Описание

Фирма ТиС Трейдинг България ООД e ексклузивен представител на повече от 19 фабрики, които са водещи производители в Турция и Европа с различен предмет на дейност. 

ТиС Трейдинг България ООД предлага висококачествени пощенски пликове, всякакъв вид фирмени формуляри с и без дизайн на клиента, специализирани бланки и всякакъв тип документи, съобразени с нуждите и изискванията на клиентите. Изработваме и пълна гама рекламни печатни материали. 

Съществена част от дейността ни е търговия с опаковки. Широката гама от продукти ни позволява да сме предпочитан партньор на много големи фирми. Ние сме едни от основните доставчици (с голям пазарен дял) на картонени кутии и подложки за торти в България.

  • Можем да произведем кутии за сандвичи и сухи храни по специфичен Ваш дизайн.
  • Партньорите ни разполагат с високотехнологична линия за производство на картонени чаши с печат за еднок
Прочети повече