Томи - Производство на спортна екипировка, Бургас

Бургас, ул. Тоника 1

www.tomysport.com

Брой преглеждания на фирмата: 3801

Фирма "Томи" е основана през 1996 г. в град Бургас с основна дейност производство на спортна екипировка за професионални и аматьорски отбори, екипировка за масов спорт , както и спортни дрехи за свободното време. Сега фирмата разполага със собственост от 500 кв. метра покрита площ и 1000 кв. метра незастроена ...Виж повече
ПРОИЗВОДСТВО > ТЕКСТИЛ > Томи - Производство на спортна екипировка, Бургас

Описание

Фирма “Томи” е основана през 1996 г. в град Бургас с основна дейност производство на спортна екипировка за професионални и аматьорски отбори, екипировка за масов спорт , както и спортни дрехи за свободното време.

Сега фирмата разполага със собственост от 500 кв. метра покрита площ и 1000 кв. метра незастроена площ, което е една добра перспектива. В момента се изготвят проекти за разширение на полезната производствена площ.

Работните помещения и организацията на труда са на много високо ниво, доближавайки се близко до Европейските стандарти за условия на труд. В момента разполагаме с 35 високо квалифицирани работници , като целта е те да не надвишават 50 души, позовавайки се на принципа на фирмата – висококачествена бутикова спортна екипировка.

От последните две години фирмата ни разполага с най-

Прочети повече