Tony s Decor - Интериор

Бургас, ул. Цар Симеон 1 47

www.tonysdecor.com

Брой преглеждания на фирмата: 4476

Tony’s Decor e компания с 10-годишен опит в търговията със стоки, свързани със строителството и интериора. Наши партньори са производители от Европа и Азия, с които сме изградили трайни отношения през годините. Още от създаването ни водеща идея е била предлагането на различни мебели, внасящи индивидуалност и настроение във всеки ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ИНТЕРИОР > Tony s Decor - Интериор

Описание

Tony’s Decore компания с 10-годишен опит в търговията със стоки, свързани със строителството и интериора. Наши партньори са производители от Европа и Азия, с които сме изградили трайни отношения през годините.

Още от създаването ни водеща идея е била предлагането на различни мебели, внасящи индивидуалност и настроение във всеки декор. Мебели, чрез които клиентите ни да построят своя собствен и уникален свят.

Ние се стараем да подходим индивидуално към всеки от своите партньори и да договорим взаимно изгодни условия в зависимост от конкретните нужди и желания. Дългогодишният ни опит с професионалисти/ дизайнери и архитекти / ни показва, че ако се обърнете към нас, Вие и Вашите клиенти ще откриете реализация на мечтаните проекти, в резултат на съвместната ни работа.

Независимо от Вашия бюджет, с нас можете да откриете разнообразие от единствени по рода си мебели и аксесоари, които да индивидуализират стила Ви и да превърн

Прочети повече