"Топ Принт" ООД | Печатни дейности, Варна

гр. Варна, ул. "Студентска", №1

topprint.bg

Брой преглеждания на фирмата: 3978

Създадена през 2006 г.,TOP PRINT е първата българска компания извън София, която се специализира в областта на широкоформатния дигитален печат. Повече от десет години, на всеки етап от работния процес, ние предоставяме висококачествена технология, отговорно обслужване и професионализъм в изготвянето на проектите на нашите клиенти. Двете ни печатни бази - ... Виж повече
УСЛУГИ > ПЕЧАТАНЕ > "Топ Принт" ООД | Печатни дейности, Варна

Описание

Създадена през 2006 г.,TOP PRINT е първата българска компания извън София, която се специализира в областта на широкоформатния дигитален печат. Повече от десет години, на всеки етап от работния процес, ние предоставяме висококачествена технология, отговорно обслужване и професионализъм в изготвянето на проектите на нашите клиенти.

Двете ни печатни бази – в градовете Варна и Бургас, са оборудвани със съвременни, висококласни машини за печат и довършителни операции. Заедно с предлаганите услуги по дизайн, предпечатна подготовка и монтажни дейности, TOP PRINT е компания, която може да предложи затворен цикъл на производство и обслужване.