"Феникс - София" | Траурна Агенция, София

гр. София, ул. Хъшове, бл.31

feniks-sofia.com

Брой преглеждания на фирмата: 3461

Денонощна траурна агенция "Феникс" е създадена и функционира благодарение на дългогодишния си опит в траурно обредните и погребални услуги, както и на доверието, лояноста и съпричастността изградена с годините и професионалния опит на служителите ни. За Вас ще се погрижи екип от абсолютни професионалисти, които ще Ви консултират и ще ... Виж повече
УСЛУГИ > ПОГРЕБАЛНИ УСЛУГИ > "Феникс - София" | Траурна Агенция, София

Описание

Денонощна траурна агенция "Феникс"е създадена и функционира благодарение на дългогодишния си опит в траурно обредните и погребални услуги, както и на доверието, лояноста и съпричастността изградена с годините и професионалния опит на служителите ни. За Вас ще се погрижи екип от абсолютни професионалисти, които ще Ви консултират и ще бъдат до Вас, за да Ви помогнат да изпратите с нужното уважение и достойнство вашите близки, роднини, приятели и познати. Ние ще Ви предложим пълно съдействие, прозрачност и ще се отнесем към Вас с нужното разбиране и уважение. Към нас може да се обърнете дори само за консултация и съвет.

 ДЕНОНОЩНО на нашите телефони може да получите всякаква информация от която се нуждаете, дори и да не използвате нашите услуги. При нужда наш екип може да Ви посети до 1 час на посочен от Вас адрес. Потърсете ни!