"Трухчевата къща" | Комплекс за селски туризъм, Вълчовци

с. Вълчовци

tru-house.com

Брой преглеждания на фирмата: 4984

Комплекс "Трухчевата къща се намира в китното еленско селце Вълчовци. Разположено е на 7км източно от Възрожденска Елена, по протежението на Стара Планина и на 500м. от язовир "Йовковци". Комплексът се състои от хотелска част и две самостоятелни къщи за гости, разположени в голям изпълнен със зеленина двор. Още с ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > КЪЩА ПОД НАЕМ > "Трухчевата къща" | Комплекс за селски туризъм, Вълчовци

Описание

Комплекс „Трухчевата къща се намира в китното еленско селце Вълчовци. Разположено е на 7км източно от Възрожденска Елена, по протежението на Стара Планина и на 500м. от язовир „Йовковци“.

Комплексът се състои от хотелска част и две самостоятелни къщи за гости, разположени в голям изпълнен със зеленина двор. Още с преминаването на широката порта пред вас се разкриват красиви постройки с широк двор с цветни лехи, два басейна, водна пързалка, много детски атракции и занимания на открито. Пълно спокойствие и тишина, съчетани с традиционни домашни вкусотии ще направят почивката ви незабравима. Целия комплекс до най-малката подробност е замислен и реализиран така, че да почувствате традиционния бит и култура на Еленския край.

„Удивително съчетание на бит, традиция, стил и съвременност“

Навсякъде вътре ухае на дърво, а усещането за уют се подсилва от домашнотъканите черг

Прочети повече