Целодневна детска градина Калинка, Бургас

Бургас, ул. Йорданка Николова 31

www.kalinka.iaabg.eu

Брой преглеждания на фирмата: 5282

Детската градина е построена преди 30 години от кметство село Рудник. Открита е през месец март 1986г. с директор Хрисула Вълчанова. Сградата е специално построена за детска градина за 4 групи до 100 деца. Детската градина разполага с добра материална база, която очакваме с помощта на общината Бургас да осъвременим. ... Виж повече
ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА > ДЕТСКИ ГРАДИНИ > Целодневна детска градина Калинка, Бургас

Описание

Детската градина е построена преди 30 години от кметство село Рудник. Открита е през месец март 1986г. с директор Хрисула Вълчанова.


Сградата е специално построена за детска градина за 4 групи до 100 деца. Детската градина разполага с добра материална база, която очакваме с помощта на общината Бургас да осъвременим. Сградата има отделно крило, на един етаж за кухня, където се приготвя топла храна, както и физкултурен салон. Детската градина е на два етажа, разполага големи фоайета където правим празниците пред родителите, както и просторни занимални, спални, стая за учителите, гардеробна, изолатор, стая за отдих.

 


От 01.09.1993г. след конкурс за директор е назначена, г-жа Тодорка Симеонова до този момент. Учителите и децата са участвали в проекти спечелили от община Бургас във връзка със социализацията на децата и развиване на техните индивидуални качества.

 


Организацията на режима в детската гради

Прочети повече