"Божура" | Туристически комплекс, Средец

гр.Средец, Божура

bojura.com

Брой преглеждания на фирмата: 4387

Туристически комплекс "Божура" се намира в едноименната местност "Божура", разположена на 7 км от гр. Средец, в магическата Странджа планина. Комплексът разполага с 13 двойни стаи, 3 студиа и 10 Апартамента. Ресторант с 140 места, Механа с 40 места, както и градина с външен басейн с още 120 места. Конферентна ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > КОМПЛЕКСИ > "Божура" | Туристически комплекс, Средец

Описание

Туристически комплекс "Божура" се намира в едноименната местност "Божура", разположена на 7 км от гр. Средец, в магическата Странджа планина. Комплексът разполага с 13 двойни стаи, 3 студиа и 10 Апартамента. Ресторант с 140 места, Механа с 40 места, както и градина с външен басейн с още 120 места. Конферентна зала подходяща за обучения и презентации, също и ВИП зала с 40 места.Комплексът предлага за своите гости: безплатен паркинг, интернет и телевизия. Всяка седмица от Четвъртък до Събота(вкл.) за Вашето забавление се грижи нашите изключителни музиканти.

Туристически комплекс "Божура" е перфектното място за отдих в планината със семейство и верни приятели.Място подходящо за тийм билдинг и фирмени банкети, място от което спомените остават за цял живот.Не случайно местните хора го наричат "Бижуто" на Странджа планина. 

Окачваме Ви!