УНИгардън - Озеленяване, София

София, жк. Младост 4, бл. 444, вх. 4

www.unigarden-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 3264

УНИгардън е фирма зa озеленяване, занимаваща се с проектиране, изграждане, поддръжане на зелени площи, както на частни дворове и градини, така и на паркове и зелени площи пред обществени и бизнес сгради, офиси, хотели, магазини и заведения в София и цялата страна на достъпни цени. Природата във всичките и форми ... Виж повече
УСЛУГИ > ОЗЕЛЕНЯВАНЕ > УНИгардън - Озеленяване, София

Описание

УНИгардън е фирма зa озеленяване, занимаваща се с проектиране, изграждане, поддръжане на зелени площи, както на частни дворове и градини, така и на паркове и зелени площи пред обществени и бизнес сгради, офиси, хотели, магазини и заведения в София и цялата страна на достъпни цени.

 

Природата във всичките и форми създава една здравословна среда, както за физическото, така и за душевното състояние на човека. Дали в паркове, градски градини и лесопаркове, където хората осъществяват ежедневния и седмичния си отдих и създават нови запознанства или в частния двор, едно интимно семейно пространство, съвременният човек все повече осъзнава необходимостта от професионално оформяне на тази среда. Ландшафтните архитекти се занимават именно с изграждането на такива пространства, които да създават уют и да носят наслада, както на духа, така и на тялото.

Ето защо нашата дейност е свързана с изготвяне на проекти за озеленяване, изграждане на по

Прочети повече